Ga jij niet op vakantie?

Maar wat als jij niet op vakantie gaat?

Wij zijn meerdere jaren in de zomer, om verschillende redenen, niet op vakantie geweest. Ook dan kun je een hele leuke vakantie hebben!

Het is wél slim om een thuisblijf vakantie voor te bereiden!

Zeker met kids! Laat bijvoorbeeld ieder gezinslid een lijstje maken met activiteiten die jullie in de vakantie kunnen doen.

Kies ervoor om betaalde en onbetaalde activiteiten op die lijstjes te zetten. Dan kun je dat afwisselen! Ook kun je de activiteitenpot gebruiken, hoe dat werkt, lees je in deze post op Instagram.

De één wil graag naar de een pretpark, de ander wil graag gaan suppen en weer iemand anders wil buiten de deur ontbijten… Er zijn genoeg mogelijkheden!

Maar maak een plan!

Zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Plan die activiteiten in, zodat voor iedereen duidelijk is wanneer jullie wat gaan doen.

Misschien ben jij wel helemaal niet van het plannen. Dan kun je er voor kiezen om van ieder gezinslid één activiteit uit te zoeken. Spreek met elkaar af dat jullie die activiteiten in de vakantie gaan doen. De kinderen hebben dan iets om naar uit te kijken en jij zit niet vast aan een strakke planning.

Zou je wel willen plannen, maar lukt het je niet? Neem dan contact met mij op! Ik kan jou daar bij helpen! Mail naar fianne@georganiseerdverder.nl of vul het contactformulier in op mijn website! Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Ik wens jullie alvast een hele fijne vakantie toe!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Tof dat jij je wilt opgeven voor mijn nieuwsbrief! Als jij je inschrijft ontvang je ook het gratis e-book “Waar begin je met opruimen?” Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en klik op inschrijven om het e-book te downloaden.