Over mij

Ik ben Fianne van Vreeswijk, getrouwd, moeder van 2 dochters en 1 zoon. Na 22 jaar als secretaresse en administratief medewerkster gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik houd erg van ordenen, structureren, organiseren en sta graag voor anderen klaar. Een opleiding Professional Organizing was dan ook een logische keuze. Nu help ik met veel plezier gezinnen om ruimte en rust te creëren.

Hoe kan ik je helpen

Ik ondersteun je bij het opruimen van je huis, administratie of agenda. Van de keukenkastjes, de zolder tot je thuiswerkplek. Ook leer je nieuwe routines aan die je helpen bij het organiseren van je leefomgeving. Opruimen wordt makkelijker en gaat veel sneller wanneer alles een vaste plek heeft en elk gezinslid een steentje bijdraagt. Ik help je graag een nieuwe levensstijl te vinden die bij je past en die ook na mijn hulp vast te houden is. Een opgeruimd huis(houden), zorgt voor een opgeruimd hoofd. Waardoor er meer tijd en ruimte overblijft voor de dingen die je leuk en belangrijk vindt. 

Wil jij Georganiseerd verder?

Georganiseerd verder is lid van NBPO
(Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

Dit doe ik graag in m’n vrije tijd

Lezen

Haken

Notitieboekjes &
kaarten maken

Tuinieren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Tof dat jij je wilt opgeven voor mijn nieuwsbrief! Als jij je inschrijft ontvang je ook het gratis e-book “Waar begin je met opruimen?” Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en klik op inschrijven om het e-book te downloaden.